Een prachtige tuin wilt u natuurlijk in goede conditie houden.

Een tuin is namelijk het visitekaartje voor uw woning of bedrijfspand. Regelmatig onderhoud is dan ook onmisbaar voor een verzorgde uitstraling. Heeft u zelf geen groene vingers, of onvoldoende tijd voor het onderhoud? Reus Hoveniers neemt dit graag (voor een deel) uit handen. 

Wij verzorgen uw tuin wanneer u dat nodig vindt.

Dit houdt in dat u zelf bepaalt wanneer u een paar extra handen kunt gebruiken. Denk aan het snoeien van hagen, het verzorgen van gras of het bijhouden van bloeiende planten. Wij zorgen ervoor dat de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar zijn. 

Vakantie

Wie houdt de tuin bij tijdens uw vakantie? Het is fijn thuiskomen als de tuin er net zo verzorgd bij ligt als voor de vakantie. Wij kunnen het onderhoud voor u uit handen nemen als u er niet bent.

Contract

Wilt u vooraf duidelijkheid hebben over de onderhoudswerkzaamheden in uw tuin - en wat de kosten daarvan zijn? Dan is een contract een praktische keuze. U betaalt een vaste prijs per jaar, en wij komen bij u langs op de momenten dat dit nodig is. De werkzaamheden staan uitgebreid in het contract omschreven.

Voor- en najaar

U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen op de momenten dat de tuin extra verzorging nodig heeft. Dit zijn met name de lente en de herfst. Wij bereiden de tuin voor op de winter - of het aankomende groeiseizoen. 

offerte aanvragen
Reus Hoveniers realiseert graag uw droomtuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.