Het vertalen van uw tuinontwerp naar realiteit.

Bij Reus Hoveniers denken wij graag in mogelijkheden. Zo beschikken wij over de laatste kennis op het gebied van bestrating, beplanting, grondwerk en beregening. Graag een vijver in de tuin? Wij adviseren u graag. 

Welke mogelijkheden bieden wij?

Bestrating
Reus Hoveniers heeft ervaring met vrijwel alle soorten bestratingen - van gebakken steen tot keramische tegel. Wij weten alles over de verwerkingsmethode en de eigenschappen van het product.

Beplanting
Een tuin is geen tuin zonder mooie beplanting. Daarbij zijn veel factoren belangrijk, zoals grondsoort, bezonning, standplaats, bloeikleur, bloeitijd, bladvorm en nog veel meer. Wij beschikken over de expertise om een goed doordacht beplantingsplan op te stellen en uit te voeren. We leveren bovendien uitsluitend kwalitatief plantmateriaal van de handelskweker.

Gazon
Lijkt het gras bij de buren altijd groener? Geen probleem. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw grasmat weer in topconditie te krijgen. Ook creëren wij nieuwe grasvelden. Dit kan bijvoorbeeld met graszoden, maar ook inzaaien behoort tot de mogelijkheden.

Grondwerk
De ‘basis’ van de tuin. Hieronder valt onder andere het graven van cunetten, het aan en afvoeren van grond, zand en granulaat en het aanleggen van afvoergoten en drainage. Goed uitgevoerd grondwerk is essentieel om de tuin onder alle weersomstandigheden en ik elk seizoen leefbaar te houden.

Houtwerk Hierbij moet u denken aan alle voorkomende houtconstructies in de tuin. Van damwand, beschoeiing en vlonder, tot schutting en veranda. Als bouwpakket, of speciaal op maat gemaakt.

Verlichting
Voor als u 's avonds ook wilt genieten van de tuin. Wij denken graag met u mee over het aanbrengen van verlichting.

Beregening
Met een goed aangelegde tuinberegening houdt u ook op de droge momenten in het jaar een groene tuin. Wij kunnen voor u een beregeningsplan opstellen en dit naar wens uitvoeren.

Vijvers
Water in de tuin heeft een soort aantrekkingskracht - vooral als het beweegt. De vorm en het materiaalgebruik bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw tuin. Voor advies zijn wij u graag van dienst. 

offerte aanvragen
Reus Hoveniers realiseert graag uw droomtuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.